BWT Showroom

Goodies BWT Showroom Top

Benieuwd naar alle expertisegebieden van BWT? Volg onze virtuele tour en ontdek waarom BWT in Europa toonaangevend is op het gebied van waterbehandeling.

Ontdek en laat je verrassen door alle innovatieve, state-of-the-art producten en diensten van BWT

Spoiler alert: je vindt BWT overal waar je in contact komt met water, of het nu gaat om fris en zacht aanvoelend water voor thuis, water om de smaak van voedsel te verbeteren in restaurants, ultrazuiver water voor farma & biotech of water voor bouw & industrietechnologie. En nog veel meer!

Onze belangrijkste taak is het ontwikkelen van producten en diensten met de meest geavanceerde en innovatieve technologie voor waterbehandeling, om de beste waterkwaliteit te garanderen. Zodat u het verschil kunt voelen met al uw zintuigen en tegelijkertijd zorg draagt voor onze planeet.

Water is onze missie!


"Wij dromen van een wereld waarin iedereen toegang heeft tot veilig en gezond drinkwater. Deze missie drijft ons om op wereldwijde schaal geavanceerde technologieën te ontwikkelen om gezond, smakelijk, gemineraliseerd drinkwater te produceren uit elk lokaal beschikbaar water, zonder de noodzaak om water in flessen te produceren en te transporteren. Een win-win oplossing voor mens en milieu! “

Andreas Weißenbacher

Oprichter en CEO van BWT

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%